Kolding friskole

Se projeketet

Et site til Kolding friskole

Min tidigere studiekammerat Jesper, fra min tid på Jelling seminarium, henvendte sig for at få bygget et site til Kolding friskole.

En spændende opgave. Mest fordi jeg fik lov til at mærke friskoleånden i de ønsker, som Jesper og hans kollegaer havde. Skolens pædagogiske profil og vægtning af traditioner vejede tungt i de overvejelser, der gik forud for opbygningen af sitet.

Sitet er bygget i WordPress og struktureret med indholdsskabeloner, så skolen selv kan skrive artikler i nyhedsarkivet og lave nye sider, uden at tænke på formatering af tekst og layout.

Der er direkte integration i menuen til Skolens LMS-system “Viggo” og der er personalelister, nyhedsarkiv, videoer og meget andet. Snup et kig her: https://koldingfriskole.dk

Design af instruktion

Da lærerne på skolen selv skal kunne håndtere opdateringer på sitet, så valgte jeg at bygge individuelle skabeloner til hver enkelt udgivelsesformat. Til hver enkelt skabelonen hører en videovejledninger, som guider brugerne igennem oprettelsen og anvendelsen af skabelonen.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.