Jeg designer oplevelser,
der udvikler mennesker

Herunder kan du se nogle af de seneste projekter, jeg har været engageret i. Jeg er ikke fantastisk til at opdatere min portfolio, men jeg håber, at disse cases vil give dig et indtryk af mine idéer, didaktiske designs og projekter. Mit sweet spot er projekter, som involverer brugernes multimodale fremstillingsformer, og som bringer teknologi i anvendelse på måder, der udvikler og udfordre både brugeren og formatet.

Sofaskolen

Live undervisning til alle Danmarks elever under pandemien. Nomineret til Danish Digital Award, mere end 800.000 visninger på Youtube, livestreamet på TV2-regionernes sendeflade.

DM Podcast

Danmarksmester i Skolepodcast? I et samarbejde med Alinea, Skoletube og Podcast i skolen producerer alle Danmarks elever podcasts.

Studie-sites

Universiteter, professions- og grundskoler kan oprette deres egne blogs, Wikier, hjemmesider, webaviser og meget mere med portalen "Studiesites".

H5P tools

Interaktive og multimodale elementer til undervisningen samlet ét sted under ét nationalt login til både universiteter, professions- og grundskoler.

Spiljournalist

I et samarbejde med Aalborg universitet, forlaget CLIO og Skoletube kan eleverne skrive deres eget magasin og arbejde med Spiljournalistik.