Room of Solutions / Studietube

Se projeketet

RYK – webinar og tools

Hvordan underviser man mange brugere på én gang uden at være i det samme rum? Nogenlunde sådan lød opgaveformuleringen. Man laver da et online Webinar, som streames fra en lokal højborg.

I dag ulmede det af spænding, engagement, begejstring og en lille smule nervøsitet, da Gerd Maria May og forfatter/gymnasielærer Astrid Lakjer streamede live Webinar til de fynske gymnasier direkte fra redaktionen på Fyens Stiftstidende

Webinaret handlede om Konstruktiv journalistik og var et led i RYK forløbet. Jeg stod (bogstavelig talt) i teknikken som en udløber af https://studietube.dk ‘s engagement i projektet.

Tekniske overvejelser

Da situationen krævede, at det studie der skulle anvendes til webinaret var mobilt, så valgte jeg at bruge Switcher Studio. Med Switcher kunne jeg nøjes med min iPad og en iPhone. Så havde jeg et studie og 2 kameraer, som jeg kunne håndtere ene mand. Samtidig kunne studiet nemt sættes på Fyens Stiftstidende, uanset hvilket lokale der skulle streames fra.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.