LærIT ApS - Skoletube/Studietube

Se projeketet

WebIT konference

Jeg er ved at være en garvet arrangør, i hvertfald hvis man kigger på antallet af gange, hvor jeg har stået bag arrangementet i Messe C i Fredericia. Det er blevet til 11 år med WebIT konferencer i slutningen af august.

WebIT er en inspirationsdag hvor Skoletubeplatformene er omdrejningspunkterne, og hvor vi både praktisk og teoretisk kommer rundt i det it-didaktiske landskab.

I år havde jeg b.la inviteret Lektor i literacy research på Aarhus Universitet Simon Skov Fougt til et oplæg om Scenariedidaktik og Multimodalitet. Fantastisk oplæg hvor Simon indledte med at fremføre et live rap.

Jeg havde desuden inviteret cand.mag. i dansk, idehistorie og filosofi Johannes Fibiger, som til daglig er lektor ved VIA University collage. Kombinationen af Johannes Latour inspirerede perspektiver og Simons scenariedidaktiske tilgang var et fedt match.

Herudover var der 6 andre oplægsholdere og omkring 400 deltagere, som b.la fik oplæg om Konstruktiv journalistik, kreativitet, tings-orienteret teknologiforståelse, Co-Spaces med mere.

Se invitationen, hele programmet og slides her.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.